Лекција 20 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 20

Стопанство на отпадни води

Штетни материи, уреди за прочистување на водата, трошоци за отпадна вода: како да се заштеди и да се одржува чиста драгоцената вода. Теми: стопанство на отпадни води, заштита на околината

Симнувања