Лекција 20 - Пред да се изгради ѕидот | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 20 - Пред да се изгради ѕидот

ДР.Тирман раскажува приказни за Берлин...

Граматички дел: зависни реченици со als или bevor.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања