Лекција 20 - Болни сте? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 20 - Болни сте?

Господинот Маер е повторно тука...

Граматички дел: посесивни заменки. Множина - meine

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања