Лекција 19 - Сакам да спијам | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 19 - Сакам да спијам

Господинот Маер е исчезнат- само неговата флејта е во собата.

Граматички дел: модалниот глагол mögen

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања