Лекција 19 - Предна Саксонија: природа- индустрија- религија | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 19 - Предна Саксонија: природа- индустрија- религија

Една сојузна република се претставува

Граматички дел: нема нова граматика

Аудио и видео прилози на оваа тема