Лекција 18 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 18

Меѓународни предизвици - светски пазар на Саемот во Келн

Презентација, контакти, налози: како и каде се претставуваш со своите производи пред светската стручна публика. Теми: саем.

Симнувања