Лекција 18 - Тоа го знам од него | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 18 - Тоа го знам од него

Разговор за тајните на Ахен...

Граматички дел: датив(I)

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања