Лекција 18 - “Железничката станица- зоолошка градина “- Bahnhof Zoo | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 18 - “Железничката станица- зоолошка градина “- Bahnhof Zoo

Aндреас и Екс пристигнуваат во Берлин

Граматички дел: зависни реченици со weil

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања