Лекција 18 - Без работи, без багаж | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 18 - Без работи, без багаж

Возбуда во хотелот- Господинот Маер исчезна за време на ноќта.

Граматички дел: глаголот haben

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања