Лекција 17 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 17

Обучување во претпријатие

Апликација, стручно училиште, испит: што може да се работи по завршување на обуката и што мора за тоа да се направи. Теми: дуален систем, стручно образование, стручно училиште

Симнувања