Лекција 17 - Четири шољи- тоа чини четири марки. | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 17 - Четири шољи- тоа чини четири марки.

На пазарот за стари работи: градинарски џуџиња и коболди.

Граматички дел: директен објект

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања