Лекција 17 - Една прошетка низ Лајпциг | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 17 - Една прошетка низ Лајпциг

Др.Тирман му го покажува на Андреас неговиот роден град...

Граматички дел: компарација на придавки

Аудио и видео прилози на оваа тема