Лекција 16 - Пробајте! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 16 - Пробајте!

На пазарот за стари работи: Екс повторно се вмешува.

Граматички дел: императив

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања