Лекција 16 - Но денес тоа е поинаку | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 16 - Но денес тоа е поинаку

Андрас и Екс одат на долго патување...

Граматички дел: сврзници

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања