Лекција 15 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 15

Истражување и развој

Конкуренција на пазарот, тест-фаза, производ што е подготвен за излез на пазар: како од идеја се создава нов производ. Теми: патент, истражување, развој, пронајдок.

Симнувања