Лекција 15 - Човекот по име Macki Messer | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 15 - Човекот по име Macki Messer

Андреас и Екс пред театарската вечер...

Граматички дел: датив на имиња со машки род

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања