Лекција 15 - И касетите ги продаваш? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 15 - И касетите ги продаваш?

Андреас се подготвува да оди на пазарот за стари работи.

Граматички дел: множина кај именките

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања