Лекција 14 - Ќе дојдете во Ахен? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 14 - Ќе дојдете во Ахен?

Андреас пишува писмо за дома...

Граматички дел: глаголска конјугација (V)

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања