Лекција 14 - Тие се сетија на Фридрих | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 14 - Тие се сетија на Фридрих

Еден поет помегу глувците- Госпоѓата Бергер раскажува една приказна...

Граматички дел: имперфект на неправилните глаголи

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања