Лекција 14 - Да се живее во монтажни згради | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 14 - Да се живее во монтажни згради

Репортажата на Андреас; луѓето раскажуваат за животот во ДДР...

Граматички дел: рефлексивни глаголи (I)

Аудио и видео прилози на оваа тема