Лекција 13 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 13

Претставништво во странство

Локација, трошоци за месечни плати, еколошки стандарди: зошто претпријатијата инвестираат и произведуваат во странство.

Теми: директна инвестиција, зголемување на платите, сестринско претпријатие, претставништво во странство

Симнувања