Лекција 13 - Каде сте го паркирале автомобилот? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 13 - Каде сте го паркирале автомобилот?

Еден гостин од хотелот има еден проблем...

Граматички дел: повторување на редоследот на зборовите во главните реченици

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања