Лекција 13 - Имате и црна боја? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 13 - Имате и црна боја?

Mајката на Андреас се пробива низ стоковната куќа...

Граматички дел: имиња составни од повеќе делови

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања