Лекција 12 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 12

Заедничко претпријатие (Joint Venture) – фирмата Кроне

Извоз, експанзија, кооперација: како соработуваат претпријатијата надвор од границите. Теми: синергија, соединување на претпријатија, Joint Venture

Симнувања