Лекција 12 - Со студиите е сé во ред. | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 12 - Со студиите е сé во ред.

Таткото на Андреас има проблеми...

Граматички дел: датив на одредениот член и на личната заменка

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања