Лекција 12 - Некој треба да го каже волшебниот збор | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 12 - Некој треба да го каже волшебниот збор

Екс не сме сé да знае...

Граматички дел: имперфект на модалните глаголи

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања