Лекција 11 - Можеби во театар? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 11 - Можеби во театар?

Тешки дисусии во семејството на Андреас...

Граматички дел: одредување на место wohin

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања