Лекција 10 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 10

Комбиниран товарен сообраќај

План на возење, емисија на штетни гасови, трошоци за товарење: како, каде и зошто се транспортираат стоки Теми: товарен сообраќај, транспорт, сообраќај

Симнувања