Лекција 09 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 09

Финансирање на претпријатието

Трошоци, кредитни обврски, банкрот: од каде може да се добијат пари за формирање ново претпријатие и како треба да се врати долгот. Теми: кредитни обврски, финансирање на претпријатието, банкрот, сопствен капитал

Симнувања