Лекција 09 - Јас и испеав една песна. | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 09 - Јас и испеав една песна.

Зашто ја нема Екс? Др.Тирман има објаснување...

Граматички дел: повторување на редоследот на зборовите во реченицата

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања