Лекција 09 - Ти го знаеш тоа! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 09 - Ти го знаеш тоа!

Екс и Андреас му се чудат на Др. Тирман...

Граматички дел: глаголска конјугација (III).

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања