Лекција 08 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 08

Советување

Јазик, култура, закони: на што треба да се обрати внимание при префрлање на фирма во странство - и каде можете да добиете информации. Теми: советување, социјално осигурување, нови пазари, лизинг

Симнувања