Лекција 08 - Од каде доаѓаш ти ? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 08 - Од каде доаѓаш ти ?

Старите другари и младата репортерка- луѓе Хотел Европа...

Граматички дел: прашања со woher и препозицијата aus

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања