Лекција 07 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 07

Финансирање во надворешна трговија

Ризик при испорака, кредитно покритие, бонитет: како да се заштити испорачателот доколку муштеријата не може да плати. Теми: надворешна трговија, извоз, задржување на правото на сопственост, кредит за испорачателот, кредитно покритие, бонитет

Симнувања