Лекција 07 - Genau 320 Meter | Wieso nicht - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Wieso nicht - Lektionen

Лекција 07 - Genau 320 Meter

Точно 320 метри или како во Луцерн се сретнав со еден прашвајцарец

Симнувања