Лекција 06 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 06

Услуги за муштерии –

хотел како услужно претпријатие

Сервис, љубезност, ориентираност кон муштериите: кои квалитети се важни за успешно водење на услужно претпријатие. Теми: претпријатие со услужна дејност, ориентираност кон муштериите, хотел

Симнувања