Лекција 06 - Тој не го знае неговиот роденден? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 06 - Тој не го знае неговиот роденден?

Други земји, други обичаи- роденден во Турција

Граматички дел: повторување на глаголите со акузатив и датив

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања