Лекција 06 - Можеби и треба помош? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 06 - Можеби и треба помош?

Еден невообичаен гостин во соба 15...

Граматички дел: повторување на местото на зборовите во реченицата

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања