Лекција 05 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 05

Калкулација и формирање цена

Паушален одмор, патување во група, бонус патување: како функционираат многубројните гранки во туристичката бранша. Теми: калкулација, патување во група, формирање цена, паушален одмор, бонус- патување, туристичка бранша

Симнувања