Лекција 05 - Јас ќе ги поделам пијалоците | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 05 - Јас ќе ги поделам пијалоците

Роденденска забава- Андреас слави со пријателите...

Граматички дел: повторување на формите на членовите.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања