Лекција 05 - Па тоа е неучтиво! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 05 - Па тоа е неучтиво!

Екс му приредува непријатности на Андреас...

Граматички дел: зборчето doch

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања