Лекција 05 - Еден автобус не може да биде шармантен! | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 05 - Еден автобус не може да биде шармантен!

Андреас и Екс играат една игра

Граматички дел: повторување на личните заменки

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања