Лекција 04 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 04

Куповен договор, гаранција и одговорност

Кои права и обврски ги имате кога купувате производ. Теми: куповен договор, гаранција, одговорност.

Симнувања