Лекција 04 - Кој сте Вие? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 04 - Кој сте Вие?

Др.Тирман пристигнува во хотелот Европа...

Граматички дел: други форми на глаголот sein.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања