Лекција 03 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 03

Занает – пат кон самостојност

Почетен капитал, локација, асортиман: како може со добра идеја да се основа претпријатие. Теми: почетен капитал, локација, асортиман

Симнувања