Лекција 03 - Хотелот Европа | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 03 - Хотелот Европа

Андреас, Хана, госпоѓа Бергер- личностите се претставуваат.

Граматички дел: конјугација на глаголот sein (II).

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања