Лекција 02 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 02

Рибен пазар – директна конкуренција

Пазарна ниша, бизнис-идеја, започнување бизнис: како со добар концепт може да се освојат пазарни сегменти. Теми: пазарна ниша, бизнис идеја, започнување бизнис.

Симнувања