Лекција 02 - Што можам да направам за Вас? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Лекција 02 - Што можам да направам за Вас?

Непознати господини и постари дами-

Андреас за време на работата на рецепцијата...

Граматички дел: модалниот глагол können

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања