Лекција 02 - Екс е моето име | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Лекција 02 - Екс е моето име

Сте го испуштиле I и II дел? Кој учествуваше до сега...

Граматички дел: повторување на формите на презент

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања