Лекција 02 - Ало, такси! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 18.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Лекција 02 - Ало, такси!

Ахен. Еден постар господин повикува такси. Целта му е: Hotel Europa...

Граматички дел: начини на поздравување.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања